tirsdag 3. februar 2009

4 jenter med hjerne


HUMLA (Dildo x Mårten) er hundegårdens dronning! Hun er min absolutt beste lederhund. Det er ikke sånn at hun er super kjapp på å ta retningskommando, setter ikke fart,  men hun tar ansvar! Gikk hele Amundsenrace i led forrige vinter og de siste 20 milene alene fram. 

KARLA (Atla x Mårten). Hun endrer personlighet med jevne mellomrom, men er alltid glad (og litt feit). Er veldig initiativrik som lederhund, dvs kommer best til nytte om vi kjører uspora, da hun desverre ikke forholder seg til oppkjørte spor. Hun klarer faktisk å stokke beina sine til en gallop og kan finne på å løpe i godt tempo over flere mil.

TASKA (Atla x Kommis) antar et denne dama produsert som følge av løpetid på Brennoddens spann under Finnmarksløpet. Lita dame med nykker. Syns aldri at hunden hun går ved siden av gjør noe riktig, kjefter på naboens manglende tempo når hun egentlig har mer enn nok med å henge med selv. Går bra fram så lenge hun ikke syns de i point går for sakte og trenger litt "pepping".

MAMBA ( Blackie x en eller anna Fjestad hund) er en diva! Og velkjent for alle som har vært på besøk hos oss. Og med oss mener jeg hos meg & Mamba, for hun er helt innehund. Måtte gi opp å ha henne i hundegård etter 2 års jobb med å prøve å få henne til å være stille. Som innehund derimot merkes hun knapt, om det ikke skjer katastrofale ting som at det ikke er plass til henne i sofaen eller at noen sitter i en stol hun har tenkt å sove i.  

Ingen kommentarer: