tirsdag 3. februar 2009

3 gutter og ei "guttejente"


FLUA (Dildo x Mårten) er fra samme kull som Humla. Som navnene antyder er det alltid vært en forskjell på aktivitetsnivået de to damene. Flua er en typisk spannhund, er der og gjør jobben. Klatrer ut (og inn) av hundegården, åpner dører og har en egen evne til å time dette med løpetid (hun er mor til Sodd og Mudda som følge av sine Houdini kvaliteter).

SODD (Iljits x Flua) typisk muskelmann. Kubbe forma, sterk og gansk så feig. Er i høyde en liten hannhund, men er i tillegg like bred som høy. Er ikke helt trygg på de andre hannhundene og henger i beina på meg når de er løse i hundegården. Mulig det er typisk for muskelmenn; Sodd skjønner ikke helt det med løpetid, men syns de som overhode ikke løper og er små sinte er de mest attraktive.    

LIMBUS (Bowie x Fanny) stor, sterk og (kanskje litt vel) hardtarbeidende. Han trekker det han klarer uansett gangfart eller gallop. Håper han går for en litt mer moderat taktikk under løpet, bortsett fra i bakkene så klart! Limbus får ta mye av ansvaret for mitt dårlige sparkebein, han gjør jobben under all trening.

DAVAI (Atla x Mårten) er helbror til Karla. Helt passe stor hannhund, løper lett (om enn litt merkelig). Han har gått Femundløpet for Ellen Nystedt (vart bortlånt i 2007 sesongen) og Amundsen med meg forrige vinter. Ukompisert spannhund, som kan gå i led. 

Ingen kommentarer: