lørdag 28. mars 2009

Easy go :)


Etter 7 timer hvile er det ute på sporet igjen! Handlere begrenser så det ikke blir tid til å snakke med andre kjørere, for som Julie sier selv så hadde det sikkert vært gøy å drikke en kopp kaffe og snakke med noen andre kjørere, meeen det er vel kanskje like greit å ikke gjøre det!  På spørsmål om det er noe hun vil at jeg skal skrive så sier hun bare "skriv det som mamma sier du...". Antar at Julie begynner å bli litt styrt av sine handlere og kanskje ikke tenker på noe annet enn hundene så får handlerne ta seg av henne :) Og det er kanskje like greit!

Hun har satt ut 3 hunder i Tänndalen, halt og såre skuldre. Men hun er veldig fornøyd med de som er igjen, og de er friske og opplagte og det er bare å stå på scootermatta og bremse de første minuttene,-så det lyder bra! Ellers er det ikke mye annet å skrive. Mamma handler hørtes litt trøtt ut, men det begynner vel å ta på for de også! Hun blir jo stresset, og det hørtes ut som hun hadde fått beskjed om at Julie bare skulle hvile i 6 timer,-men det ble 7. Og det var ikke fordi at mamma ikke hadde prøvd å vekke henne :)

Neste etappe er på 8,3 mil og neste sjekkpunkt er Grövelsjön. Robert og  Bjørnar har allerede vært inne der i 2 timer. De brukte litt i overkant av 6 timer,-så da kan vi si at julie er inne ca kl 7-8 i morgen tidlig,-vi andre skal jo stille klokka inatt.

Da blir det kjøring på Julie og søvn på meg,-oppdatterers i morgen tidlig! 

jenny

p.s bildet er fra turen fra til Ljungdalen til Tänndalen

Ingen kommentarer: