søndag 3. august 2008


Ikke saa mange oppdateringer det siste dognet. Og det er ikke pga at vi har vaert spesiellt travle. Tok tog fra Krakow til Warsawa ogsaa buss videre til Kaunas. Det er ett eller annet vi ikke har forstaatt eller skal vi si ikke sjekka mtp tidsforskjeller mellom Polen og Litauen (er fortsatt ikke helt overbevisst om at vi klokka er det de sier den er her..) Etter det vi kunne forstaa kom bussen hit droyt to timer for var antatte tid i natt. Dvs vi kom hit rundt klokka tre i natt. Visste at vi skulle komme hit tidlig, saann rundt kl seks. Og mente at det skulle gaa helt bra aa promerner rundt i byen fram til ett tidspunkt tidlig paa formiddagen OGSAA ankomme hotellet.

Det var regn i lufta og ganske morkt da vi kom hit i natt. Ingen av oss hadde soveet noe saerlig paa bussen, og vi trodde som sakt at det var midt paa natta.. Rakel tok affere aa ringte til hotellet, vi fikk komme med et samme. Fant en drosje (som ikke hadde plass til noe bagasje bak pga "musika" altsaa anlegg som tok opp hele bagage rommet). Han lurte oss litt som seg hoer og boer, foelte oss ikke spesiellt lurt da vi hadde avtalt pris paa kr 60 (norske) og mtp at vi kom os vel fram til hotellet. Luringa gikk stort sett ut paa aa kjoere en omvei forbi alle da andre drosjene med "SOS FOR LOVE...." for fullt paa anelgget. Vi betalte for ei natt og sov utrolig godt resten av tidligmaarraan.

I dag har vi bare spasert rundt i byen..spist, drukket ol og saa klart sett paa folk. Jeg har provd a kjoere smile trikset her, men INGEN smiler tilbake! De ser glade ut helt til jeg passerer, og i det blikkene moetes er det bare grav alvor aa spore.

Kjennes bra med en soendag i en rolig by etter noen hektikse dager i Krakow. Mange fine plasser aa bare sitte aa lese og drikke ol her (den er forovrig fortsett noe sterkere enn Mack og Dahls, men jeg tror faktisk vi begynner aa venne oss paa det :D )

Ingen kommentarer: